aboutus

Xiamen Wuhao Industry & Trade Co., Ltd.

Xiamen Wuhao Industry & Trade Co., Ltd. Xiamen Wuhao Industry & Trade Co., Ltd. Xiamen Wuhao Industry & Trade Co., Ltd.
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Wuhao
Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: 7 million-8 million
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

De Industrie van Wuhao & Handelsco., Ltd, Opstelling in 2007 en geïntegreerde productontwikkeling, het ontwerpen, productie, verkoop en de diensten in een geheel. Momenteel, hadden wij reeds sommige productiebasissen in verschillende provincies, zoals de stad van Shanghai, Fujian-provincie, de provincie van Guangdong etc. gebouwd.

 

Met geavanceerd productiemateriaal en buitengewone techniek, verzekeren wij onze kwaliteit van producten. De producten die wij zijn draadcontainer, de kooi van de metaalopslag, het karretje van de broodjeslogistiek, aluminiumpallet, plastic pallet, plastic bak, omzetdoos en aangepaste logistische opslagproducten hebben vervaardigd. Zij genieten van hoog lof door binnenlandse en buitenlandse klanten. Wij hebben de invoer & voeren gezag uit, onze producten die over de hele wereld dekking de V.S., de EU, JAPAN, THAILAND, INDIA, SINGAPORE, MALEISIË etc. verkopen. Ons perfect logistieksysteem verzekert de levertijd.

„WUHAO“ die op China wordt gebaseerd, die de wereld onder ogen zien. Ons streef doel na is onze klanten sparen kosten in logistiekverbindingen te helpen, het werkefficiency en het ruimtegebruik verbeteren, het uitvoerige concurrentievermogen verbeteren. Wij zijn professioneel in het onderhouden van elke klant. Wij en u, hand in hand, gezicht op een communale ontwikkeling in glorierijke toekomst.

 

Geschiedenis

De Industrie van Xiamenwuhao & Handelsco., Ltd zijn gespecialiseerd in de containers van de pakhuisopslag, logistisch materiaal en verwijderen hulpmiddelen. Onze fabriek werd opgericht in 2007. Met snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, zijn wij een rekkende fabrikant op grote schaal met ons geïntegreerd logistieksysteem geweest. Momenteel, hadden wij reeds sommige productiebasissen in de stad van Shanghai, Fujian-Provincie, de provincie van Guangdong etc. gebouwd. 

Dienst

De Wuhaoindustrie & Handelsco., Ltd zijn een leider in de logistische materiaalindustrie. De producten die wij zijn draadcontainer, de kooi van de metaalopslag, het karretje van de broodjeslogistiek, aluminiumpallet, plastic pallet, plastic bak, omzetdoos en aangepaste logistische opslagproducten hebben vervaardigd.

 

Met één van het grootste metaal en de plastic inventarissen in de natie, kunnen wij het hoogste kwaliteits logistische metaal en de plastic producten snel en betrouwbaar verschepen. Wuhao die op China wordt gebaseerd, die de wereld onder ogen zien. Momenteel, hadden wij reeds sommige productiebasissen op de stad van Shanghai, Fujian-provincie, de provincie van Guangdong etc. gebouwd. Als uw installatie buitenlandse gebaseerd is, kunnen wij aan uw internationale plaats verschepen.

 

Ons streef doel na is onze klanten sparen kosten in logistiekverbindingen te helpen, het werkefficiency en het ruimtegebruik verbeteren, het uitvoerige concurrentievermogen verbeteren. Wij zijn professioneel in het onderhouden van elke klant.

 

Ons Team

Wuhao is een professioneel buitenlandse handelsteam dat rijke ervaring in de productontwikkeling, het ontwerpen, productie, verkoop en diensten heeft. Wij hebben import&export gezag, en onze producten verkopen etc. al algemeen de werelddekking de V.S., de EU, JAPAN, THAILAND, INDIA, SINGAPORE, MALASIA. Wij pogen de juiste opslagoplossingen, de producten van uitstekende kwaliteit met beste prijs te verstrekken om aan de nauwkeurige behoeften van om het even welke zaken te voldoen. OEM en ODM de orden zijn welkom.

 

Als u om het even welke verdere vragen hebt, gelieve ons zonder aarzeling te contacteren.

Contactgegevens